Photoshop Magazin

PM Forum » Duyduk Duymadık Demeyin » Photoshop Magazin Portal Hakkında

Cevapla Önce yenileri göster

photoshopmagazin.com hakkında önemli duyuru...

kreator
kreator tarafından 12-05-2010 tarihinde güncellenmiştir

Sevgili photoshopmagazin.com kullanıcıları. Sitemizin sunucusunda hiç beklenmedik ve telafi edilemez şekilde oluşan bir hata sebebiyle 10 Ocak- 5 Mayıs arasındaki tüm site aktivitelerini maalesef kaybettik. Tüm teknik ekip olarak yoğun çabalarımız sonuç vermedi ve elimizde en yakın düzgün backup olan 10 Ocak tarine dönmek zorunda kaldık.  Çiz-izlet, portfolyo ve forumdaki son girişlerinizin silinmesinin nedeni budur. Bu can sıkıcı olay için anlayışınıza sığınarak tekrar tekrar özür dileriz. 

megatron

kötü olmuş. Bu dönem içerisinde ben çok aktif değildim ama yinede üzücü. Geçmiş olsun

baranesat

Ya bu çok kötü bi durum gerçekten bayağı bi çalışmam silinmiş! Neyse yeniden yüklemeliyiz sanırım.. Sağlık olsun..

takimx

:( kötü..

audrey

cevir kazi yanmasin... hadi bunu da sil delikanli

vallaha_mi

Yaa tabi bunda sizin suçunuz yok ama ben o kadar da uğraşmıştım yaa Çok üzüldüm.. Ne güzel hatunlarım vardı..

nurix

geçmiş olsun hepimize, inşallah bi daha tekrarlanmaz..

gnckampus

aslında yedekle tekrar uğraşılarak sisteme göre uyarlanabilir yapılamayacak şey yoktur arkadaşlar :) ama sanırım insanlar bu konuda yapılacağını bildikleri gibi yetersiz geliyorlar.emek kurtarılmaya değer tekrar tekrar düşünülesi bir konudur.Geçmiş olsun site ekibine sabır diliyoruz.

nurulmac11
ben de diyorum benim hesap niye silindi

slhz

Bu hata nedeniyle üyelikler de mi silindi acaba ??? tüm portfolyom ve üyeliğim silinmiş.

atomkarinca

Olabilir Slhz, çünkü ben profilimi silmiştim, ama bu hatadan sonra tekrar silmeden önceki haline dönmüş, bi baktım hala üyeyim:)

Şuan Bu Başlığı Gezenler: