1 yılından bu yana
toplam 1 mesaj göndermis
|
03 Ocak 2010 19:11
Selam,
30 Aralık 2009 tarihinde saat 18:39'da üyesi olduğum bu siteden mail adresime "Yeni Yıla Özel Kampanya" adlı "Yeni Yılınız Kutlu Olsun" başlıklı bir mail aldım.
Kampanya dikkatimi çekti ve hemen siteye girerek kampanyadan yararlanmak üzere abone olmak istedim. Fakat 30 Aralık 2009 tarihinden sonra nedense üyelik işlemlerimi bitirince kampanya seçimimi yapamadım. Acaba sistemimde bir poblemden dolayı mı seçemiyorum diye hem MAC hem de PC ortamında denedim ama nafile. Bir türlü kampanyalı aboneliğimi gerçekleştiremedim. Hatta bu kampanya hakkında başlangıç ve bitiş süresi olarak ta herhangi bir bilgi sunulmadığını inceledim. İlgili yerlere telefonla ulaşmaya çalıştım ancak telefonlara cevap veren de olmadı. Hal böyle olunca sizlerle de bu konuyu paylaşmak istedim.
Merak ettiğim şu sorulara yetkili bir şahıstan geçerli ve detaylı açıklama bekliyorum:
1-) Bir kampanya düzenlenirken başlangıç ve bitiş süreleri mutlaka belirtilmez mi?
2-) Kampanya bitiminde kampanya ile ilgili bulunan banner'lar mutlaka yayından kaldırılır ya da başka bir konu ile ilgili olarak değiştirilmez mi?
3-) Kampanya başlangıcından sonra gerek tatil gerekse sair sebeplerden dolayı ilgili arkadaşlar tatile çıktıysa onun yerine kullanıcıların ya da abone olacakların ulaşabileceği bir alternatif iletişim aracı ve yolu belirlenmez ve gerekli duyuru yapılamaz mı?
4-) Böyle bir misyonu yüklenen şahıslar acaba bu konuları ciddiye alıyorlar mı (gördüğüm kadarıyla hayır) ve bu kampanyanın arkasında acaba bir Ali Cengiz oyunu var mı?
5-) Siz bu dergi kapsamında bir para kazancı güdüyorsanız eğer; ticari anlamda başarıyı yakalamak için, müşteriniz olan bizlerden (size destek olmak ve kendimizi geliştirmek için kaynak edinme hakkımızı bu şekilde elimizden alarak) bu türlü açıklayıcı bilgileri saklayarak size güvenmemizi ve desteklememizi nasıl bekliyorsunuz?
6-) Mağduriyetime rağmen acaba hala tarafıma bilgi verilip verilemeyeceğini ya da kampanya hakkında mağduriyetimin nasıl giderileceği hakkında bilgisi olan yetkili var mı?
Yoksa sadece kendi egolarınızı tatmin etmek için mi böyle bir kampanya düzenlediğinizi açıklayacak mısınız? Merakla tarafıma da bilgi verilerek konunun aydınlığa kavuşmasını rica ederim.
Saygılarımla
İbrahim Aslan