Photoshop Magazin

PM Forum » İnternet » Web tasarımı

Cevapla Önce yenileri göster

Yorumlarınızı Bekliyorum

theblow

Herkese Merhabalar

Uzun zamandır çalıştığım web sitemi bitirdim ve bi sizden yorum alayım dedim :) sizce nasıl bi eksiği fazlası varmı bi bakın bakalım

www.datagamer.net

kralll69

İçeriği Bol Görünüyor Haberler Falan Güzel. İyi Olmuş.

quar
Bence de gayet hoş,rahat gezilebiliniyor,anlaşılır...Güzel : )

angel_shadow

level gb....çok güzel  reklamlar hiç rahatsız edici değil ...güzel olmuş...

merth

Selamlar,Öncelikle eline yüreğine sağlık. Sitenin genel duruşu profesyonel ancak detaylar hakkında konuşmak gerekirse;

- ilk oalrak göze çarpan başlıkalrda kullanılan jpeglerin çok ufak olması ve PS ın antialising özelliği yuzunden blur bir görüntü vermeleri. Çözüm : bu başlıkalr daha büyük jpegler oalrak hazırlanabilir, ayda jpeg kalitesi daha yuksek kayıt edilebilir. Bahsettiğim başlıklar : "Haber Başlıkalrı" , "Son Demolar" , "Forumdan Başlıklar"

- orta bölgede jquery ile döndürülen haber/duyuru resimelrinde daha detaylı güsel çalışmalara yer verilebilir. ve sağda bulunan rakamalrın belki az daha büyümeleri algıyı arttırıcı olabilir.

- sağ kolonda ve sol kolondaki içerik gösterimleri son derece başarılı

- orta bölgede post girişelrinde kulalnılan paragraflar sola dayansa daha dengeli durabilir. ortalanmış uzun bir paragrafın okunması her zaman için zorluk çıakrtacaktır.

-sanırım herkes farke tmiştir. Bu güzel tasarıma o kadar büyük "dowload" düğmesi yakışmamış. ve ortalanarak kullanılmasıda çok doğru bir karar gibi durmuyor.

-istatistik bilgilerinin istenin en önemli yeri olan logo bölgesinde kullanılması çok doğru değil gibi onun için yine sağ ve sol kolonda tasarıma uygunb ir görünüm hazırlanarak siteye ekleneiblir.

İlk bakışta aklıma gelenler bunalr, tasarım genel hatları ile başarılı belki bu ufak noktalarıda düzeltmek istersiniz.

Teşekkürler Kolay gelsin.

Mert Akdoruk A.K.A : merthArt Directorwww.reklam-fabrikasi.com

designever

Bana çok karışık geldi. Renkler fazla kontrast. Aralara farklı renklerdeki bannerların da girmesi kontrastlığı fazla arttırmış. Ne sitesi olduğu ve neden bahsedildiğini çok anlayamadım. (mecazen tabi) Özellikle renklerde uğraşılıp kendi yaptığınız bannerları ve grafikleri de sitenin renklerine göre az da olsa ayar çekseniz güzel olabilir. Ben minimalist, sade tasarımlardan hoşlandığım için böyle düşünüyorum. Tercih maselesi tabi. Kolay gelsin. Başarılar.

Silinmiş Hesap
ilk olarak bilgi ve erişim butonları fazlası ile minyarurize ve ilk sayfa için b,iraz fazla karışık, cazip ekranlar (*hedef tema) biraz altta kalmış mı dersiz? örn: üye ol butonu sonra karşına değil alta gemesi ve yorum kısmının güvenlik kodu ile filan daha zahmetli halde yazılması vb....( ilk sf.nın altkısımlarına doğru BJK kartalı olmamış tabii neyse konuyu başıboş bi football geyiği almasın yaşasın FB...) ellerine sağlık.

mami

Gayet hoş olmuş.  Emeğine sağlık

ugly

Merhaba,

Site içeriği çok kalabalık ve düzensiz, font seçimleri ve boyutları, renk uyumu yanlış ve grafik detaylara eğilim eksik.

Bunlar benim görüşlerim lütfen yanlış anlama... Başarılar.

Mutlu kal.

Şuan Bu Başlığı Gezenler: