2 yılından bu yana
toplam 282 mesaj göndermis
|
01 Haziran 2009 10:42
Yazar, 27, İstanbul
Cotton Council International LC Waikiki ve Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği desteği ile düzenlenen T-Shirt tasarım yarışması başlıyor! 1-30 Haziran tarihleri arasında katılımların alınacağı yarışmada birbirinden değerli ödüller sizleri beklemekte.Dünya çapında gerçekleştirilen 10 t-shirt yarışmasından biri olan "Haydi Pamuk Eller Çizime!" yarışmasının benzerleri şuana kadar Çin, Kolombiya, Almanya, Hindistan, Japonya, Kore, Tayvan ve İngiltere gibi ülkelerde düzenlendi.

18 yaşını dolduran herkesin üç farklı t-shirt tasarımı ile katılabileceği yarışmaya katılımak için kayıt formunu doldurup, tasarımınızı siteye yüklemeniz yeterli. Pamuk Eller Çizime yarışmasının sonuçları ise 15 Temmuz 2009 tarihinde duyurulup, 25 Temmuz'da ödül töreni ile kazanan tasarımlar onurlandırılacak.

Yarışma Ödülleri: Birincilik Ödülü: 2.000$ ve LC Waikiki'den 250TL'lik alışveriş çekiİkincilik Ödülü: 1.000$ ve LC Waikiki'den 200TL'lik alışveriş çekiÜçüncülük Ödülü: 500$ ve LC Waikiki'den 150TL'lik alışveriş çeki
Daha detaylı bilgi için: http://www.pamukellercizime.com/
61683
1 yıldan az sürede
toplam 24 mesaj göndermis
|
13 Haziran 2009 23:39
İç Mimar/Dekorasyon, 28, Adana
Teşekkürler. Siteyide pek sakat yapmışlar,önizlemelerle birlikte 6 resim yüklenmesi lazım ama üçü yükleniyor gerisi yüklenemiyor.Bilgi alacak mail falanda vermemişler,anlayan varsa beri gelsin :S
60842
2 yılından bu yana
toplam 527 mesaj göndermis
|
18 Haziran 2009 14:25
Grafik Tasarımcı, 36
Katlanlar parmak kaldırsın :)
44050
2 yılından bu yana
toplam 278 mesaj göndermis
|
18 Haziran 2009 16:00
Grafik Tasarımcı, 28, İstanbul
Ben katılıyorum teslim tarihinden sonra çalışmalarımı burda paylaşacağım 
50246
1 yıldan az sürede
toplam 579 mesaj göndermis
|
18 Haziran 2009 23:37
İllüstratör, 30
bende 3 çalışma ile katılmayı düşünüyorum. birini yükledim bile. :) katılan herkese başarılar.
53936
2 yılından bu yana
|
29 Haziran 2009 09:39
2 gündür yarışmaya çalışmalarımı yükleyemiyorum 
50246
1 yılından bu yana
toplam 2 mesaj göndermis
|
29 Haziran 2009 23:21
40
bende yükleyemiyorum arkadaşlar..2 dosyanın yüklemesi kaç saat alır ki ? devamlı yükleniyor diyor..yardımcı olursanız sevinirim
79650
2 yılından bu yana
|
30 Haziran 2009 09:01
bütün gün bilgisayarı açık bıraktım ama nafile. çalışmaları yükleyemedim
boşa gitti çalışmalar 
50246
1 yılından bu yana
toplam 2 mesaj göndermis
|
30 Haziran 2009 10:22
40
aynen gece açık bıraktım bilgisayarı hep aynı olay...pff:(
79650
1 yıldan az sürede
toplam 6 mesaj göndermis
|
30 Haziran 2009 15:21
Grafik Tasarımcı, 30, İstanbul
Arkadaşlar bende dün katıldım yarışmaya,hemde 3 çalışmamamıda yükledim.en fazla 300 kb olucak çalışmalar acaba onun içinmi olmuyor sizin?bendede sürekli yükleniyor diye gösteriyordu pencerede ama aşağıdaki çubukta bitti yazısı çıkınca kapatın pencereyi,benim 5 dk.da yüklendi yani,ama bende silerken ve düzeltirken çok ugrastım,gıcık bir site yapmışlar.inşallah yüklersiniz çünkü insan okdr hazırlayıp yükleyemezse çok sinir olur yani,olmadı mail atın yetkilililere.
72818
1 yıldan az sürede
toplam 24 mesaj göndermis
|
30 Haziran 2009 18:35
İç Mimar/Dekorasyon, 28, Adana
omersenol
bütün gün bilgisayarı açık bıraktım ama nafile. çalışmaları yükleyemedim
boşa gitti çalışmalar 
Yazık olmuş,sinir bi durum :S O sorun bendede vardı, İnternet explorerle yükleyemedim ama firefoxla hallettim ben.Başka tarayıcıları deneseydiniz keşke...
60842
1 yılından bu yana
toplam 44 mesaj göndermis
|
30 Haziran 2009 19:20
Art Director, 28, İstanbul
designever tarafından 30-06-2009 tarihinde güncellenmiştir
Siteye dosya yükleme işleminde sürekli yükleniyor demesine rağmen tahmini 5 dk. sonra yükler.(1) Eğer bir şekilde kullanıcı modülündeyken şifrenizi değiştirir ya da unutup yeni şifre isterseniz gönderdikleri yeni şfreyle de giremessiniz. Defalarca şifremi unuttum kısmından şifre istersiniz. Defalarca girersiniz yanlış der durur. (2) Hepsini yaptınız diyelim. Bu sefer kafasına göre sizi ayırır. Canı isterse yüklediğiniz önizleme dosyasını t-shirt üzerinde bit kadar gösterir. Canı istemesse boş bir sayfada kafasına göre bi boyutta gösterir.(3) Hadi oldu da t-shirt üzerinde gösterdi. Size aynı bu sitede olduğu gibi önizleme resmini yerleştirme ve kesme işine yaradığı sanılan bi ekran gösterir. Kurcalarsınız ama bi işe yaramaz. Ne işe yaradığını eminim kendileri de bilmiyordur. Bu da 4. Tabi siteyi yapanları arayıp sorsanız, şikayet etseniz yavuz hırsız hesabı sizi bastırmaya çalışırlar. O yüzden daha da fazla kurcalamadım. Zira kurcaladıkça bişiyler elimde kalıyo.
76839
1 yılından bu yana
toplam 1322 mesaj göndermis
|
30 Haziran 2009 19:35
Pazarlama ve Promosyon, 33, Manisa
Valla bende siteye yeni üye oldum. Yarışmadan da haberim yok işin gerçeği ama ttkkmn isimli üye sanki sadece yarışma sitesinin problemi yok demek için üye olmuş gibi geldi bana. Objektif bakınca yani sorunu bile bilmeyen sıradan biri olarak onu görüyorum. Sanırım siteyi yapanlardan biri yada yakını gibi geldi. Şayet bir hatam varsa affola. bir çıkarım yada kazanacağım birşeyde yok ama altıncı hissim bana bunu söyledi bende yazmak istedim.
Bide 10 kişi yükleyememiş yükleyende zor zahmet yüklemiş demekki bir sorun var. Bu kadar kişi sorunu anlatırken biri çıkıp yok canım herşey güllük gülüstanlık der gibi olmuş oda gözüme takıldı.
79613
1 yılından bu yana
toplam 44 mesaj göndermis
|
30 Haziran 2009 21:40
Art Director, 28, İstanbul
ttkkmn arkadaşın söylediği doğru. Yükleniyor yazısı saatlerce sürebiliyor. Ancak kapatıp baktığınızda yüklenmiş olarak gözüküyor. Ama çok farketmez. Kullanıcılar açısından bu da bir sorun. Şahsen ben çok uğraşmadım ve yüklendi mi yüklenmedi mi ayrıca şifreme ne oldu bilmiyorum . Ama çok uğraşıp güzel çalışmalar yapan kişiler var. En azından belirli bir vaktini harcayan tanıdıklarım var. Onlar için can sıkıcı oldu. Ayrıca hyper x miper x gibi yarışmalara sırf bu yanlışlıkları, can sıkıcı durumlara olan önyargımdan pek katılmak gelmiyor içimden. Katılanlara başarılar ve uğraşanlara katılımda kolaylıklar diliyorum.
76839
2 yılından bu yana
|
01 Temmuz 2009 09:42
"Çalışma yükleniyor" diyor ve daha sonra tekrar "çalışmayı yükle" butonu çıktı. Daha sonra yüklediğim dosyalar bölümüne baktığımda "hiçbir dosya yüklenmemiştir" yazıyor tüm gün bunu denedim değişik şekillerde hiç bir şekilde çalışma yükleyemedim.
Ayrıca sitede iletişim ve destek bölümü yok.
50246
1 yıldan az sürede
toplam 6 mesaj göndermis
|
01 Temmuz 2009 09:55
photoshopdersleri isimli kullanıcı yazdıklarınız bana komik geldi açıkçası,güldürdünüz beni sağolun..burdan size bişey söyleyip kibarlığımı bozmak istemiyorum ama lütfen benden özür dileyin!sadece yükleniyor yazısı devamlı göründüğü halde benimki yüklenmişti, yardımcı olmak istemiştim.Sıradan biri olduğumda doğru,insanüstü özelliklerim yok, teşekkürler iltifatınız için.Şimdi ben kapatıyorum,siteyi yapan arkadaşlarla beraber paraları yemeye maldivlere gidiyorum,iyigünler size!!!!
72818
01 Temmuz 2009 16:24
Silinmiş Hesap
"tshort&grafik" hangi graik olmasını isterdiniz giyeceğiniz tsort'ta? evet hazırlandıktan T harfini atın "short&grafik" evet daha yalın hali yarışma için uygundur. İzleyelim görelim.
79663
2 yılından bu yana
|
01 Temmuz 2009 17:21
ttkkmn Arkadaşlar bende dün katıldım yarışmaya,hemde 3 çalışmamamıda yükledim.en fazla 300 kb olucak çalışmalar acaba onun içinmi olmuyor sizin?bendede sürekli yükleniyor diye gösteriyordu pencerede ama aşağıdaki çubukta bitti yazısı çıkınca kapatın pencereyi,benim 5 dk.da yüklendi yani,ama bende silerken ve düzeltirken çok ugrastım,gıcık bir site yapmışlar.inşallah yüklersiniz çünkü insan okdr hazırlayıp yükleyemezse çok sinir olur yani,olmadı mail atın yetkilililere.
Ben yükleyemedim

Umarım senin çalışmaların başarılı olur. Çalışmalarını burada bizimle paylaşır mısın?
50246
1 yıldan az sürede
toplam 6 mesaj göndermis
|
01 Temmuz 2009 18:21
tabi paylaşırım,yanlız ben öyle çok umutlu değilim kazanma konusunda belirteyim.Yükleyememenize çok üzüldüm,sizde burda hazırladıklarınızı yükleyemeseniz de paylaşın en azından yorumları almış olursunuz..
72818