1 yıldan az sürede
toplam 81 mesaj göndermis
|
22 Kasım 2008 15:38
Fotoğrafçı, 19
arkadaşlar okul için bir haber sitesi yapıyoruz.tasarım için önerilerinizi alabilirmiyim.birde bu tür bi site için elinizdeki materyalleri paylaşırmızınız,font,resim örnek tasarım vb.
69599
1 yıldan az sürede
toplam 66 mesaj göndermis
|
22 Kasım 2008 15:54
Grafik Tasarımcı, 24
hurriyet.com.tr ye gir bak.ona benzer bişiler yap.web den hiç anlamam dökümanım onun için yok.hazır portallar var.joomlayı indir bak.iyidir.tam bir haber sitesi günlük kendi kendine yenilemeler falan güzel olur.
73430
1 yıldan az sürede
toplam 464 mesaj göndermis
|
22 Kasım 2008 17:30
Web/İnteraktif, 20
Öncelikle günümüzdeki popüler haber sitelerinde olan temel özellikler, sitenin orta en üstündeki alanda, bu alanın hemen sol tarafında resim ve hemen sağ tarafında da, son haberlere ait başlıklar bulunması, bu haber başlıklarının üzerine gelindiğinde sol tarafta o habere ait kısa bir detay ve resmin otomatik değişmesi özelliği. Ana sayfada haberlerin kategorik olarak sıralanması ve her kategoride o kategoriye ait son haberlerin başlıkları ve bir habere ait kısa açıklama ve bu haberin küçük bir resminin olması. Sol, sağ veya her iki tarafta da köşe yazarlarının gösterildiği ve yazarın son köşe yazısından bir bölüm ve tıklandığında bu habere gidilip ayrıca o yazarın yazdığı diğer son yazıların altta link halinde sunulması.
başlıca özelliklerini yazdım benden bukadar

74126
1 yılından bu yana
toplam 14 mesaj göndermis
|
20 Haziran 2009 21:44
Yazılımcı, 19, Bartın
Haber sitesi için php ile yazılmış vivvo diye bir portal var.Sanırım ücretli ama kodlarını inceleyerek kendine göre bişeyler çıkartabilirsin.Bunun yanında kodlamayla hiç uğraşmam resim çizmek gibi bir site yapmak istiyorum dersen joomla diye çok popüler olmul bir içerik yönetim sistemi var , o tüm işlerini halledecektir :)
76752
1 yıldan az sürede
toplam 3 mesaj göndermis
|
02 Temmuz 2009 18:42
Art Director, 29, İzmir
Selamlar;Vivvo geçenlerde bir arkdaşım krudu, onunda amacı haber sitesi yapmaktı. lisans almalarına rağmen çok sorun yaşadılar. Bu yzüden tavsiye edilecek bir yazılım olduğunu sanmıyorum. İlle hazır bir kod kullanıalcaksa Wordpress yada Joomla uygun oalcaktır. 2 ssi içinde bir çok tempalte tasarım da web de ücretsiz olarak bulunuyor.
Teşekkürler kolay gelsin.
Mert Akdoruk A.K.A merthArt Directorwww.reklam-fabrikasi.com
45215