Photoshop Magazin

PM Forum » Atölye » Dijital Grafik

« önceki 1 2 sonraki »

Cevapla Önce yenileri göster

davetiye çalışması

keseratar
arkadaşlar bir de bu davetiye çalışmamı incelermisiniz?
(yorumlarınız yönlendirici olursa sevinirim)

danserhealer

birazdaha sade çalışsan,yani sonuçta bi davetiye,fazla karışıklığa gerek yok diye düşünoyrum.daha sade olmaya ve yazıları ön plana çıkarmaya bak bence.onun dışında görsel olarak renklerde birbirine uyumlu değil.fazla abartılı geldi bana.ama ellerine salık yinedeEmbarrassed

water-rrrr2007-09-17 23:55:14

Silinmiş Hesap

Sol üst ve sağ alt köşelerdeki motiflerin çizgi kalınlığı biraz kalın olmuş olacak ki o estetik hatları kaybolmuş.
0,176 ya da 0.353 aralığında bir kalınlık versen bence daha da estetik görünecektir.
Bunun dışında Ahmet ve Ayşe isimlerine dış çizgi rengi olarak farklı bir renk vermesen daha iyi olurmuş.
Bunun dışında fazla göze batan bir şey yok. Ama benim fikrimi soracak olursan ben olabildiğine sade bir tasarımı seçerdim. Grinin tonlarında tırnaksız ve düz fontlardan oluşan mesela...
Eline emeğine sağlık.  Bitmiş halinide bu başlık altında görmek isterim.

keseratar
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum...

baranesat
bence kalbin içindeki deseni silsen sadece kırmızı renkle doldursan daha iyi olabilir ve çok karışık gibi ellerine sağlık...

darkangel
Benimde kardeşimin sünneti var bana örnek tasarım yapabilirmisiniz tecrübelerinizleWink

sturna
Bence isimler kalbe daha yakın olabilir,yukarıda daha farklı bişey yazılabilir örneğin düğünümüze bekliyoruz yerine  hazır kalbide koymuşsun kalplerimizin bizi birleştirdiği düğüne... tarzında bişeyde olabilir.Ayrıca conconada katılıyorum,kalp daha sade olabilir,ama bu yaptığında hoş olmuş diyebilirim,Kolay Gelsin..Thumbs%20Up

megatron
XXX diye bir düğün salonu yok kandırmayalım insanları LOL

Şaka bir yana kalp dışında fena değil. Kalbi transparan yapmışın sanırım
megatron2007-09-20 17:02:48

sturna
kalbin içindeki bana ayrı bir şey gibi geldiErmm

baranesat
evet kalbin içindeki ayrı bişi brush sanırım...Approve

darkangel
Ya sadelik diyorsunuzda? Yapılan düğün davetiyesi.Resmi bir davetiye olsaydı kalbe gerek olmazdı.Bence davetiyedeki kalp oraya cuk oturmuşApprove

Silinmiş Hesap

Cuk oturmuş ama neye göre cuk oturmuş?
Tasarımı yapan kişi herşeyi yerine öyle bir koymalıdır ki dediğiniz gibi oturmalıdır zaten.

darkangel
Yani o kalp olmasa ne davetiyesi olduğunu ancak üstündeki yazılardan anlarsınWink

Silinmiş Hesap

Nedenn peki?
Davetiyenin yapısı sana ne davetiyesi olduğunu anlatamaz mı?
Ve ya kullanacağın tipografik ögelerin yapısı, ya da renkleri?
En basiti resmiden örnek verilmişti yine ona göre bir örnek vereyim resmi bir çalışmada yazılar nasıl olur daha düz, süsten uzak sert hatlı fontlar değil mi?
Bana kalırsa bu çalışmalara eklenilen görseller olmasa bile ne olduğu anlaşılabilir. Hatta bunu anlaşılır kılmak tasarımcının elindedir. ;)

darkangel
Doğukan iyi bir tasarımcı olarak bir örnek sunabilirmisin

Silinmiş Hesap

Benim sunmamı bekleyecek olursan geceye anca sunabilirim. Ama şimdi bulmaya çalışırım bu makinadan.

escaldes
Kalbin şekli bi acayip. Webdings fontu seçiliyken Y tuşuna basarak daha iyi bir kalp sonucu alabilirsin.

Sevgiler.

aborjinos
Arkadaşlar ben photoshopta davetiye hazırladım. Jpg olarak görünümü harika fakat bastırmak istediğimizde bunu corel draw a atıyorlar orada çözünürlük bozuk gibi duruyor bunu nasıl düzeltebiliriz? Neden bozuluyor?

yusufcag
çözünürlüğün bozulmamasının sebebi photoshop un pixel (kare) tabanlı olması corel draw, freehand yada illustrator programlarının vektör (nokta) tabanlı olmasıdır. Anlayacağın vektör tabanlı programlarda çalışmış olduğun objeleri istediğin kadar büyütüp küçülttüğünde deformasyon olmaz. Aynı çalışmayı yazdığım vektör tabanlı programlarda çalışırsanız (resim hariç) bir bozulma yaşamazsınız.

botan

yusufcag çözünürlüğün bozulmamasının sebebi photoshop un pixel (kare) tabanlı olması corel draw, freehand yada illustrator programlarının vektör (nokta) tabanlı olmasıdır. Anlayacağın vektör tabanlı programlarda çalışmış olduğun objeleri istediğin kadar büyütüp küçülttüğünde deformasyon olmaz. Aynı çalışmayı yazdığım vektör tabanlı programlarda çalışırsanız (resim hariç) bir bozulma yaşamazsınız. 

pixelin anlamı (kare) vektörün anlamı (nokta) değildir.

« önceki 1 2 sonraki »

Şuan Bu Başlığı Gezenler: